Ghost Pirates

Velkommen ombord på den flyvende Hollænder. Spøgelsesskibet over alle spøgelsesskibe.

Her er både en abe, et skattekort, et gammelt anker, en spøgelsessørøver med kniven mellem tænderne og meget mere.

Hvis du ikke er bange for at skulle gå planken ud, men tør satse på at finde den gamle skattekiste med alle guldmønterne, så gå ombord på skibet fyldt med Ghost Pirates og sejl ud på de syv verdenshave.

Praktisk info

Ghost Pirates er udviklet af NetENt. Spillet er et traditionelt slotmaskine spil, med Wild og Scatter-symboler. Fem hjul og 243 måder at vinde på. Spillet er ikke et af de nyeste, men absolut et spil værd.

Lyd og grafik

Spillet har en flot grafik og ok lydeffekter, men der skal nok lidt mere til at få modige landkrabber til at ryste i bukserne.

Symboler og gratis spins og bonusrunder

Ghost Pirates ”wild” symbol er selvfølgelig ”Ghost Pirat” Dette symbol kommer kun frem på hjul 2 og 4. Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler, så du kan danne vinder-kombinationer. Kombinationerne skal kunne trække en uafbrudt streg fra venstre mod højre, for at gælde.

Scatter-symbolet i Ghost Pirates er skattekisten. Du får vinderkombinationer med skattekister ligegyldigt hvor på hjulene de kommer frem. Dog skal du have fundet mindst 3 skattekister for at kunne ”grave skatten op” og modtage din belønning. Scatter vinderkombinationer bliver ganget med 2 ved 3 skattekister. Det bliver ganget med 20 ved 4 skattekister. Og det bliver ganget med 50 ved fem skattekister. Husk at de skal hænge sammen.

Hvis du har 3 eller flere skattekister, får du gratis spins. Alle gevinster du vinder i i disse gratis spins bonus runder bliver ganget med 3. Antal af gratis spins afgøres af hvor mange scatter-skattekister du har fået frem. 3 kister giver 15 spins, 4 skattekister gir dig 20 spins og 5 skattekister gir dig 25 gratis spins.

Indsatsmuligheder på Ghost Pirates

For at kunne tjene på dit spil, skal du gå efter at få fri spins, hvor gevinsten bliver ganget med 3, eller få kombinationer med fem symboler, hvor du kan få ganget din gevinst med helt op til 50 gange.

For at udnytte alle 243 måder at vinde på, skal du dog sætte din indsats til det maksimalt tilladte. Du kan sætte dit spil til 3,9,27,81 eller som det højeste 243 måder. Din indsats stiger i takt med hvor mange måder du skal kunne vinde på.

Hvis du møder spøgelsesskibets kvindelige kaptajn : Peggy Rotten har du chancen for at vinde hovedgevinsten.

Konklusion

Ghost Pirates ligner de fleste andre spil, med gratis spins, bonusrunder og dobling/tribling af din indsats ved de rette symbolkombinationer. Grafikken og lydsiden er ganske udmærket uden at det på nogen måde er overvældende. Men taget i betragtning, at spillet udkom i 2009, så er det ganske godt gået af NetENt. Og Ghost Pirates er da også et spil som mange gamere gerne vil spille. Skib ohøj og drag ud mod fjerne kyster med en skude fuld af sørøverspøgelser.